Mer utrymme med tillbyggnad

Med tillbyggnad kan du utöka ditt boende eller fastighet med mer utrymme. Det kan handla om fler rum, ett garage eller kanske en altan. Tillbyggnad innefattar alla typer av åtgärder och omfattar all tillökning av den befintliga fastigheten. Sedan 10 år tillbaka har vi Ramax Bygg förverkligat våra kunders önskemål. Tillsammans med vår breda erfarenhet och kompetens kan vi ta oss an projekt oavsett storlek från privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

I regel krävs bygglov för att kunna addera en tillbyggnad till den befintliga byggnaden. För att det framtida byggprojektet ska godkännas av byggnadsnämnden i din kommun måste särskilt underlag lämnas in. Om du känner dig osäker på vilka sorts handlingar som behövs kan vi på Ramax hjälpa dig!

Från idé till färdigställd tillbyggnad

Vi hjälper dig med all typ av tillbyggnad och som totalentreprenör kan vi gynna dig både ekonomiskt och tidsmässigt. Du får en kontaktperson, som sköter hela kommunikationen mellan alla parter, vi driver projektet framåt och ser till att leverera ett färdigt projekt på överenskommet datum. Du kan känna dig trygg i att anlita oss för din tillbyggnad och vi garanterar en långvarig hållbarhet. Vi hjälper dig från idé till färdigställd tillbyggnad.

tillbyggnad