Kvalitativ och professionell renovering i Skåne

 i Hos oss på Ramax Bygg kan du få hjälp med all typ av renovering i Skåne för både bostaden och kontorslokalen. Har köket där hemma gått ur tiden eller behöver kontoret på företaget anpassas efter en växande personalstyrka? Med mångårig expertis inom renovering tar vi gladligen oss an alla sorters uppdrag som rör renovering i Skåne för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Det finns inget projekt som är för stort eller litet för att vi ska kunna leverera ett professionellt arbete, som du kommer att vara nöjd med i flera år framöver!

Helhetslösning vid renovering i Skåne

Om du går i renoveringstankar, men inte vill ta dig an hela ansvaret så kan du kontakta oss. Vi är det perfekta valet för dig som söker ett byggföretag med helhetsansvar. Genom att anlita oss som totalentreprenör för din renovering i Skåne, får du mer tid till annat. Du får en kontaktperson, som tar hand om hela kommunikationen mellan samtliga parter. Vi hanterar allt från planering, leveranser till byggnation genom hela projektet. Kort sagt med oss kan du kan luta dig tillbaka och se projektet ta form!

Behörigheter vid renovering i skåne

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig som kund sakkunnig och händig personal. Vårt mål är att hålla oss uppdaterade inom de senaste byggteknikerna och ser till att kontinuerligt utveckla den interna kompetensen. Således ser vi till att våra medarbetare uppfyller de krav som ställs av Boverket. För att se vilka specifika behörigheter, certifieringar och medlemskap som vi har kan du klicka dig vidare här. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om du har några frågor. Vi kommer gärna ut på plats för att prata med dig och se över dina önskemål.

I samtliga tjänster ingår ROT-avdrag, men vill du veta mer hjälper vi dig gärna. Kontakta oss på Ramax Bygg redan idag för renovering i Skåne!