Byggservice I SKÅNE med kunden i fokus

Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen. Vår byggservice i Skåne bygger på över 10 års erfarenhet i byggbranschen. Med kunskaper från flera olika projekt och alla typer av kunder. Oavsett om det handlar om en liten slipning av lister eller ett helt byggprojekt, så kan vi åta oss uppdraget. För oss är det viktigt att alla kan ha tillgång till en erfaren byggfirma med brett urval av tjänster. Därför erbjuder vi byggservice och andra tjänster i Skåne för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar samt företag.

Genom att anlita vår firma för ditt byggprojekt kan du känna dig säker på att du får byggservice av högsta kvalité och hållbarhet. Vi följer alla regler och ordningar som krävs av oss för att du ska känna dig trygg i ditt val av leverantör. Våra hantverkare har givetvis full behörighet och utbildning när det gäller våtrumsbehörighet.

Våra TJÄNSTER INOM BYGGSERVICE I SKÅNE

Målet för oss på Ramax Bygg är att kunna ge dig som kund möjlighet att välja bland ett stort omfång av tjänster inom byggservice i Skåne. Därtill räknas totalentreprenad, nybyggnation, tillbyggnad, renovering, takläggning och snöröjning. Om du är i behov av vägledning eller behöver mer information om vad som ingår i våra tjänster kan du kontakta oss via telefon samt mejl. Med vår byggfirma som ansvarig för ditt bygge kan du känna dig bekväm i att bygget håller i flera år.

Du bestämmer vi bygger

Ett motto vi ständigt arbetar efter och utvecklar är ”Du bestämmer, Vi bygger”. Kort sagt betyder det att du som kund ska kunna komma till oss oavsett byggprojekt och kunna få det genomfört av våra hantverkare. Vi vill gärna se att du som kund känner dig hörd och förstådd under hela processen. Därför håller vi gärna en aktiv kommunikation med respektive uppdragsgivare så att projektet blir så bra som möjligt. Om du vill anlita en byggfirma med bra byggservice I Skåne ska du kontakta oss på 040-49 20 00.