Höj standarden med ombyggnation

Ombyggnation är en perfekt lösning för dig som är ute efter ett större utrymme, öppen planlösning eller högre standard i byggnaden. Oavsett vad ditt behov är så är vi på Ramax Bygg trygga i att vi kan hjälpa dig. Från idé till verkställande ombyggnation, ser vi till att du blir nöjd. Vi tar oss an stora och små projekt för privatkunder, företag samt bostadsrättsföreningar.

Vid ombyggnation krävs bygglov och särskilt underlag ska lämnas in för att få ett godkännande. Är du osäker på vad som krävs för att din ombyggnation ska godkännas, kan vi hjälpa dig.

Läs mer

Lång erfarenhet av ombyggnation

Vi är experter på ombyggnation och vet vad som krävs för att leverera ett hållbart resultat av högsta kvalité. Dessutom erbjuder vi totalentreprenad vilket innebär att du skriver på ett kontrakt med oss som enda ansvariga entreprenör. På så sätt slipper du ha kontakt med ett flertal parter för de olika arbetsområdena gällande ombyggnationen och kan därmed lägga ditt fokus på annat. Vi har givetvis alla kompetenser och certifikat som krävs vid en ombyggnation. Det bidrar till att vi kan leverera ett arbete som tillfredsställer alla dina behov.

Kontakta oss