Nybyggnation med anpassad helhetslösning

Vill du förverkliga din dröm om ett nytt hus, kontor eller lokal till föreningen? Oavsett vad du drömmer om att bygga kan vi på Ramax Bygg genomföra jobbet med nybyggnation i Skåne. För oss är inget projekt för stort eller för litet. Med vår samlade kompetens och långa erfarenhet kan du känna trygghet i att arbetet utförs på ett korrekt samt tidseffektivt sätt.

Vi sätter alltid kunden i första rum och erbjuder byggen av hög standard. Tillsammans med dig tar vi fram en anpassad helhetslösning som funkar för dina behov och önskemål. Du kan känna dig trygg när du anlitar oss för din nybyggnation i Skåne!

Vi förverkligar din vision

Vid nybyggnation är det viktigt för oss att du får vara delaktig och göra dig hörd i de beslut som påverkar din vision. Vi prioriterar alltid dig som kund och ser till att du känner dig inkluderad tills dess att bygget är färdigställt. Genom en öppen dialog och kontinuerlig återkoppling kan vi tillsammans förverkliga dina idéer.

Vår nybyggnadsprocess

Så fort du har mottagit startklart från kommunen kan vi börja arbetet med din nybyggnation. Vi gör ett gratis hembesök där vi på plats går igenom dina förväntningar och behov kring nybygget. Därefter sker en avtalsgenomgång och planering så att allt stämmer med det vi tidigare har fattat beslut kring. Sen är det dags för själva genomförandet av nybyggnationen. När byggnaden är färdigställd ska den besiktigas och godkännas innan du får tillgång till nycklarna. Vill du veta mer nybyggnation i Skåne eller någon av våra andra tjänster? Kontakta oss via formuläret till höger eller på 040-49 20 00.